YEMEK HİZMETLERİ

Okulumuzda yemek hizmeti Akdem Catering şirketi tarafından verilmektedir.

Öğrencilerin yemek menüleri çocuk gelişimin desteklenmesi amacı ile uzman gıda mühendisi ve diyetisyen kontrolünde hazırlanmaktadır. Protein, karbonhidrat, vitamin ve mineralleri dengeli şekilde içermesine dikkat edilmektedir.

Tedarikçi firmamızın yemekleri okul bünyesinde bulunan uzman personeller tarafından servis edilir.

Yemekhanemiz, eğitimciler komisyonu tarafından her gün denetlenir.

Okul öncesi öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi beslenmesi, İlkokul öğrencilerimize öğle yemeği ve ikindi beslenmesi, Ortaokul öğrencilerimize öğle yemeği sunulmaktadır

TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL!

Okulumuzdaki tüm uygulamalar , Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamındadır. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimlerde, temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunarak "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.